Formular de înscriere

  Nume *

  Număr telefon *

  Email *

  Vârstă *

  Alege un curs: *

  Vreau să-l ofer cadou:

  Doresc să fac cursul

  Acord GDPR *

  Contact RAPID
  Telefon: 0765 114 311
  Suntem nerăbdători să primim vești de la dumneavoastră

  Pentru detalii și programări, vă rugăm să ne contactaţi la:


  Telefon: 0765 114 311
  Adresa: Strada Gheorghe Pop de Băsești, Nr. 43-45
  Email: cursuriharmonymusic@gmail.com
  Facebook Page: Harmony Music School
  Instagram: harmonymusic.school
  Tik Tok: @harmonymusicschoo

       Cursuri de Chitara Bucuresti Sector 2

   

    Cursuri de Chitara Bucuresti Sector 2 pentru toate varstele !

  • Daca ti-ai dorit vreodata sa canti intr-o trupa, la noi ai ocazia perfecta! Cursurile noastre de chitara te ajuta sa ajungi la preformanta asta ! Intra pe link-ul de mai jos sa vezi proiectele noastre !

  https://www.harmonymusic.ro/band-harmony-music/

  • Daca vrei sa vezi ultimul proiect „Mirrors” cu trupa noastra poti accesa link-ul de mai jos

  https://www.youtube.com/watch?v=EiwEloLz4UM

   

  Cursuri de Chitara Bucuresti Sector 2

  • Bucură-te de pasiunea pentru muzică la cea mai renumită școală de muzică din București, sectorul 2! Cu o echipă de profesori calificați, cu studii muzicale solide, oferim cursuri personalizate de chitară pentru toate nivelele de experiență. Indiferent dacă ești începător sau avansat, te așteptăm să-ți îndeplinești visul de a învăța să cânți la chitară alături de noi. În plus, organizăm festivaluri și formăm trupe pentru a-ți oferi experiențe muzicale memorabile. Alătură-te nouă și explorează frumusețea muzicii împreună
  Cursuri de Chitara Bucuresti Sector 2

   

  Pentru pregătirea trupelor de cântat pe scenă în fața unui public de minim 200 de persoane în pub-uri sau pe scenă Festivalelor de Muzică mari din România, este important să avem un plan bine stabilit. Iată câteva principii de bază pe care merge.

   Principile de baza pentru dezvoltarea trupei

  1.Repertoriu variat: Selectăm piese care să acopere diverse gusturi muzicale pentru a captiva publicul. Ne asigurăm că avem atât piese originale, cât și cover-uri populare.

  2.Repetiții consistente: Continuam să avem repetiții săptămânale de câte 2 ore pentru a nemenține performanțele la un nivel ridicat și pentru a vă îmbunătăți coordonarea în timpul spectacolelor live.

  3.Înregistrări și videoclipuri: Înregistram și realizam videoclipuri ale pieselor pentru a le promova pe diferite platforme online. Acest lucru ne poate ajuta să atragem mai mulți fani și să obținetinem mai multe invitații pentru spectacole live.

  4 .Promovare la radio: Contactăm posturile de radio locale, inclusiv Radio Guerilla, și trimitem înregistrări ale pieselor noastre și cântăm live la radio.

  5. Investiți în echipament audio și instrumente de înaltă calitate pentru a vă asigura că sunetul vostru este clar și că performanțele sunt de calitate.

  6. Promovare și marketing: Folosim rețelele sociale și site-urile de evenimente locale pentru a ne promova spectacolele și pentru a ne conecta cu publicul. Ne implicăm in comunitatea locală muzicală pentru a obține mai mult sprijin și expunere.

  7. Încurajam interacțiunea cu publicul în timpul spectacolelor pentru a crea o atmosferă vibrantă și pentru a vă conecta mai bine cu fanii. Acest lucru poate aduce implicarea lor în cântec, cereri de cântece sau simpla conversație între piese.

   

  Cu o pregătire adecvată și o abordare dedicată, vom putea să ne bucuram de spectacole reușite în fața publicului.